FAB România sprijină activitatea Comisiei de Admitere de la Bălți, Chișinău și Cahul!

Înscriere la Tabără pentru elevi „Românii de pretutindeni!”
June 18, 2014
ASEB da startul perioadei de inscriere la tabara “Tanarul de azi – antreprenorul de maine ed. IV!”
August 9, 2014

FAB România sprijină activitatea Comisiei de Admitere de la Bălți, Chișinău și Cahul!

Federația Asociațiilor de Basarabeni din România(www.fabromania.ro) sprijină activitatea desfășurată de Ministerul Educației Naționale prin ajutorul și efortul depus de voluntari în vederea facilitării depunerii rapide a dosarelor de către tinerii basarabeni la Comisia de admitere.

Pană acum, tinerii au avut posibilitatea să depună dosarele de înscriere la Comisia mixtă aflată în Bălți în perioada 27.07-29.07 și  Chișinău 30.07-02.08, urmând a se desfășura și în Cahul în perioada 04.08 – 07.08. 2014.

FAB România a contribuit la buna și eficienta desfășurare a evenimentului prin delegarea spre participare a voluntarilor activi dornici de a acorda un ajutor tinerilor care vor să depună dosarul  de înscriere la una din Universitățile din România, care au fost prezenți în nr. de 50 la Chișinău și 25 la Bălți.

Aducem mulțumiri Ministerului Educației Naționale și ministrului delegat pentru învățământ superior Mihnea Cosmin Costoiu, care au susținut și desfășurat o activitatea enormă de-a lungul acestor zile determinate în vederea depunerii actelor pentru admiterea la studii în România de către tinerii din Republica Moldova. Ministrul Mihnea Costoiu a susținut întreaga Campanie AdmiteRO organizată de FAB România , fiind prezent în perioada 11.07 – 13.07.2014 în cadrul evenimentului Târgul Universităților realizat prin efortul voluntarilor asociațiilor membre  Federației.

Federația Asociațiilor de Basarabeni din România (FAB România) este formată din 15 asociații de tineri basarabeni din diferite centre universitare, aflați la studii în România. Scopul federaţiei constă în a reprezenta interesele comune ale studenţilor şi elevilor de etnie română din Republica Moldova aflaţi la studii în România cu stimularea participării acestora la actul educaţional şi la viaţă socială, economică şi culturală.

Leave a Reply