ASEB da startul perioadei de inscriere la trainingul “Studenti activi implicati in viata comunitatii!”

ASEB da startul perioadei de inscriere la tabara “Tanarul de azi – antreprenorul de maine ed. IV!”
August 9, 2014
FAB Romania si-a ales noua conducere!
December 3, 2014

ASEB da startul perioadei de inscriere la trainingul “Studenti activi implicati in viata comunitatii!”

Asociația Studenților și Elevilor Basarabeni (www.aseb.ro) în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Basarabeni din România (www.fabromania.ro) organizează în perioada 10-13 octombrie 2014, proiectul

“Studenți activi implicați în viața comunității!”

– training pentru stimularea creativităţii tinerilor în domeniul voluntariatului, care va avea loc în București.

Proiectul este desfășurat cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului prin programul Concursului Național de Proiecte Studențești 2014.

În cadrul proiectului vor fi organizate o serie de activităţi specifice educaţiei non-formale – curs, treasure hunt, conferință, workshop, etc, cumulate în 4 zile de activitate, pentru şi cu participarea activă tinerilor aplicanţi, care au astfel posibilitatea de a obţine informaţiile şi cunoştinţele cheie de voluntariat.

Masa participanților și materialele necesare unei bune desfășurări vor fi asigurate de către organizatori.

Pentru înscrierea la școală, vă rugăm să completați câmpurile din formularul de aici.
Termen limita de înscriere –  9 octombrie, ora 16.00.

Selecţia studenților se va face din numărul total al celor ce au aplicat, în baza criteriului de vârstă – 18-27 de ani. Vor avea prioritate următoarele situații: situație materială/socială defavorizată sau apartenența la grupuri de risc.

Rezultatele selecției se vor anunța online în data 9 octombrie 2014, ora 22.00. (Voluntarii ASEB vor încerca să anunțe fiecare din participanții selectați prin telefon/sms). Detaliile despre program, masă și altele vor fi transmise către tinerii selectați în timp util.

Scopul proiectului “Studenți activi implicați în viața comunității!” este încurajarea studenților în asumarea activă şi responsabilă a rolului de promotori ai schimbărilor pozitive şi durabile la nivelul comunităţii de apartenenţă..

Împreună suntem mai puternici!

 

Leave a Reply