„Gala Asociației Studenților și Elevilor Basarabeni”

Proiecție de film „Ce Lume Minunată”
March 30, 2015
ASEB anunță perioada de înscriere la Școala de vară „Sănătate în Societate”
June 12, 2015

„Gala Asociației Studenților și Elevilor Basarabeni”

Vineri, 22 mai 2015, Asociația Studenților și Elevilor Basarabeni (www.aseb.ro) și Federația Asociațiilor de Basarabeni (www.fabromania.ro) în parteneriat cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, organizează

„Gala Asociației Studenților și Elevilor Basarabeni”

în vederea celebrării împlinirii a 6 ani frumoși de activitate de voluntariat.

       Ideea organizării Galei Asociației Studenților și Elevilor Basarabeni se fundamentează pe inițiativa și dorința de a uni într-o seară caldă de primăvară, inimile tinerilor basarabeni, voluntari ai asociației și nu numai, precum și invitați speciali care ne susțin în activitățile desfășurate, cu scopul celebrării a 6 ani de activitate încununați de succes. De-a lungul a 6 ani ne bucurăm de o recunoaștere și reprezentativitate considerabilă, ne bucurăm de nenumărate proiecte și inițiative, creștem în timp cantitativ dar și calitativ. Experimentăm cele mai frumoase emoții și trăiri. Echipa crește prin prisma curajului și înțelepciunii celor mai buni, experimentați și devotați voluntari.

Evenimentul va fi desfășurat în incinta Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”, Șos. Kiseleff nr. 28-30, începând cu ora 16:30.

        Locul de desfășurare a evenimentului nu a fost ales într-o manieră aleatorie. Această manoperă, ce cuprinde adevărate monumente și artefacte ale românismului, nu poate fi considerată decât cea mai potrivită locație a unui astfel de eveniment. Frumosul se naște din frumos, de aceea oameni deosebiți cu spirit românesc veniți de peste Prut, vor putea cu ușurință sesiza ecoul de „acasă” în incinta acestui muzeu de epocă.

       În cadrul evenimentului ne propunem să punctăm și să evidențiem cele mai frumoase momente petrecute împreună: festivaluri, concerte, competiții, training-uri și petreceri realizate cu mult succes. Intenționăm să mulțumim și să gratificăm cei mai activi și bravi voluntari.

Se presupune a fi o seară deosebită, alături de oameni deosebiți!

Împreună suntem mai puternici!

Leave a Reply