ASEB anunță perioada de înscriere la Școala de vară „Sănătate în Societate”

„Gala Asociației Studenților și Elevilor Basarabeni”
May 19, 2015
ASEB da startul perioadei de inscriere la Cursul „Manager de Proiect”
June 23, 2015

ASEB anunță perioada de înscriere la Școala de vară „Sănătate în Societate”

 

Modul sănătos de viață reprezintă o necesitate acută a comunității moderne, populația fiind „infectată” de nenumărate vicii infiltrate adânc în substanța acesteia. De aceea, pentru a nu suporta efectele defavorabile ale unui stil de viață patogen, esențial este a cultiva în viața tinerilor generații, dorința de a da importanță propriului stil de viață și corp, precum și implicarea efectivă a populației în activități de ecologizare și salubrizare a mediului înconjurător. Necesitatea unor astfel de acțiuni este de necontestat, contribuind la puritatea și bunăstarea mediului, putem crea o nișă agreabilă pentru dezvoltarea noilor generații.

În acest sens, Asociația Studenților și Elevilor Basarabeni în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Focșani, Vrancea organizează, în perioada 19 – 21 iunie 2015

Școala de vară „Sănătate în societate”

proiect realizat în scopul creșterii implicării tinerilor în educare pentru un stil de viață sănătos, care va avea loc în orașul Focșani, județul Vrancea

          Acest proiect vine ca un impuls de informare a tinerilor, în scopul îndrumării și încurajării acestora în a limita și exclude factorii interni și externi de risc și crearea unei ambianțe sigure de diseminare a tehnicilor și metodelor de combatere a pasivității, preocupare și adoptare a unui stil de viață sănătos.

Pentru înscrierea la școală, vă rugăm să completați câmpurile din formularul de aici.

Perioada de înscriere: 12.06 – 17.06 2015

Masa, cazarea participanților și materialele necesare unei bune desfășurări vor fi asigurate de către organizatori. Transportul va fi suportat de către participanți.

Prin intermediul acestui proiect ne propunem să majorăm rata implicării tinerilor în activități de voluntariat, beneficiind în mod direct/indirect societății. Intenționăm să reorientăm tinerii (beneficiari direcți) care vor fi implicați în cadrul proiectul, în direcția adoptării unui mod de viață activ și sănătos și participarea la activități de salubrizare în vederea contribuirii la curățenia și prosperitatea mediului ambiant.

Împreună suntem mai puternici!

Leave a Reply