Festivalul FABulos European la Cluj!

ASEB da startul inscrierii la Cursul „Manager de Proiect”
September 21, 2015
Proiectul „Initiere in VOLUNTARiat!”
October 19, 2015

Festivalul FABulos European la Cluj!

Voluntariatul este, conform Legii voluntariatului, activitatea de interes public desfasurata din proprie initiativa de orice persoana fizica, in folosul altora, fara a primi o contraprestatie materiala; activitatea de interes public este activitatea desfasurata in domenii cum sunt: asistenta si serviciile sociale, protectia drepturilor omului, medico-sanitar, cultural, artistic, educativ, de invatamant, stiintific, umanitar, religios, filantropic, sportiv, de protectie a mediului, social si comunitar si altele asemenea. Dreptul la a fi voluntar este recunoscut si prin Declaratia Universala cu privire la voluntariat.
Studentii romani originari din Republica Moldova veniti la studii in Romania, sunt rareori implicati in viata sociala din Romania. Prin activitatile Festivalului FABulos cei 56 de studenti romani din Republica Moldova vor deveni promotorii educatiei culturale si a voluntariatului pentru o participare sociala activa.

În perioada 15 – 18 octombrie,

Asociația Studenților și Elevilor Basarabeni din București în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Basarabeni din România (www.fabromania.ro)  organizează

Festivalul FABulos European

la Cluj.

Scopul proiectului: Creșterea interesului studenților pentru promovarea participării și voluntariatului în rândul tinerilor din Cluj-Napoca ca forma de participare cultural-activă la viața societății pe axa europeană Bruxelles – Cluj-Napoca – Chișinău.

Masa, cazarea participanților și materialele necesare unei bune desfășurări vor fi asigurate de către organizatori. Transportul va fi suportat de către participanți.

 

Împreună suntem mai puternici!

Leave a Reply