Gala Art Out 2016 – One world, many cultures

Adriana Postovan – voluntar ASEB, în direct la Radio ZU!
February 25, 2016
Festivalul BASARABIA 2016
March 15, 2016

Gala Art Out 2016 – One world, many cultures

La ceas aniversar, Art Out invită publicul la Gala Art Out, eveniment în cadrul căruia se vor celebra cinci ani de rezultate deosebite în domeniul jurnalismului cultural, prin prezentarea diferitelor fațete ale multiculturalismului. La eveniment vor lua parte reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului de afaceri, membri ai societății civile, dar și o serie de artiști, arhitecți, designeri, jurnaliști, profesori, studenti și elevi. Evenimentul, aflat la a III-a ediție, va fi găzduit de către Universitatea București și va avea loc în cadrul Aula Magna a Facultății de Drept.

Publicul este așteptat pe 19 martie 2016 începând cu ora 17.00 la o sesiune foto și pentru networking cu echipa Art Out și un mini-recital de harpă al Școlii de muzică și Arte nr. 1 din București, urmând ca programul artistic să înceapă la ora 18.00.

Publicul va fi introdus intr-un univers aparte, în cadrul unui spectacol prezentat de Diana Roman, actriță a Teatrului Nottara din București. Light Quartet va deschide seara în acorduri de vioară, violă și violoncel. Adrian Silvan Ionescu, istoric de artă și speaker invitat în cadrul evenimentului, va susține o prezentare bazată pe experiența sa profesională și personală, urmată de o sesiune de intrebări și răspunsuri. Apoi, publicul va putea afla aspecte inedite din povestea Art Out și Teen Art Out. Niko Bello va interpreta compoziții muzicale albaneze, iar actori ai Teatrului Evreiesc de Stat vor încânta publicul cu momente din spectacolul “De la Caragiale la Shalom Alehem”. Divizia fashion Dalles Go, coordonată de stilistul Ovidiu Buta, va realiza o prezentare de modă de excepție. Alina Pelmuș și Dima Tirsîna vor susține momente de tango argentinian. Evenimentul se va închide cu un concert susținut de trupa We Singing Colors.

Invitații vor putea participa la o tombolă cu premii creative, iar evenimentul se va încheia cu o sesiune de networking și fotografii și cu un cocktail.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe www.gala.artout.ro, iar pentru a primi o invitație gratuită la eveniment, completați formularul de înscriere:  http://www.gala.artout.ro/Gala2016.html!

ASEB susține promovarea culturii și a frumosului, prin urmare vă invităm să petrecem o seară perfectă alături de Art Out.

Leave a Reply